AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yoğun bakımda görmek

Kahve falında kendini yoğun bakımda görmek

Kahve falında kendini yoğun bakımda görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, düzeninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Kahve falında annesini yoğun bakımda görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi yoğun bakımda görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, şanssızlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir