AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan et kusmak

Kahve falında ağızdan et kusmak

Kahve falında ağızdan et kusmak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bol hayır duası alınacağına, nasiplerini alacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan et kusmak gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Kahve falında ağızdan et kusmak ister istemez çok üzüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan kusmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan kurt kusmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan böcek kusmak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan kan kusmak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan et tükürmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan et çıkarmak parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan et gelmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir