AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın içinde yürümek

Kahve falında karın içinde yürümek

Kahve falında karın içinde yürümek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, işlerin rast gideceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında karın içinde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın istediğiniz zamanlamayla devam etmeyeceğine dair işaretleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında karın içinde yürümek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde yürümek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında karın altında yürümek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üzerinde yürüdüğünü görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini karın içinde görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında karın içinde olduğunu görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir