AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini karın içinde görmek

Kahve falında kendini karın içinde görmek

Kahve falında kendini karın içinde görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hanesine bolluk geleceğine işarettir.

Kahve falında kendini karın içinde gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Kahve falında kendini karın içinde görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında karın içinde görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında karın içinde kurt görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın içinde balık görmek keyifli sohbetler edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında karın içinde yuvarlanmak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında karın içinde olduğunu görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde uyumak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, küslerin barışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir