AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üzerine düşmek

Kahve falında karın üzerine düşmek

Kahve falında karın üzerine düşmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayatını yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında karın üzerine düşmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında karın üzerine düşmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında karın üstüne düşmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde kan görmek ünleneceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında karın üzerinde durmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında karın mumbar yemek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında karın yağdığını görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir