AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üzerinde durmak

Kahve falında karın üzerinde durmak

Kahve falında karın üzerinde durmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında karın üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki güvenilmez bir kişi ya da yanlış kişiye güvenmeniz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında karın üzerinde durmak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karın içine batmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, sevinç ve mutluluğa delalettir.

Kahve falında karın yemek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yatmak üzüntülü bir haber alınacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında karın üzerine düşmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, dünya mallarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında karın kası görmek Allah katında yükseleceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir