AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üzerinde yürüdüğünü görmek

Kahve falında karın üzerinde yürüdüğünü görmek

Kahve falında karın üzerinde yürüdüğünü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Kahve falında karın üzerinde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda ya da yardım faaliyetlerinde yer almanız bir anlaşmaya ya da para getirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında karın üstünde yürümek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, rahat nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında karın üzerinde yürüdüğünü görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın altında yürümek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, canının sağ olacağına inanılır.

Kahve falında karın içinde yürümek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, günü birlik tatillere çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın ağrısı görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında karın altında balık görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir