AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın altında yürümek

Kahve falında karın altında yürümek

Kahve falında karın altında yürümek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, maddi kriz yaşanacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın altında yürümek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Kahve falında karın altında yürümek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde yürümek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde yürümek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına yorulur.

Kahve falında karın üzerinde yürüdüğünü görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine yorulur.

Kahve falında karın altında kalmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karın altında balık görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir