AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın altında balık görmek

Kahve falında karın altında balık görmek

Kahve falında karın altında balık görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yeni yollara girileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın altında balık gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında karın altında balık görmek fal sahibinin şansının açılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine inanılır.

Kahve falında karın içinde balık görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, aileye büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın altında yürümek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında karın altında yatmak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında karın altında kalmak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında karın dolması görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulur.

Kahve falında karın üstüne düşmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir