AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üzerinde uçmak

Kahve falında karın üzerinde uçmak

Kahve falında karın üzerinde uçmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işaret eder.

Kahve falında karın üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında karın üstünde uçmak güç ve para kaybedeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında karın üzerinde uçmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında karın üstünde oturmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında karın üstüne düşmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kimseye borçlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karını dövmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında karın içinde kurt görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, düşünmeden adımlar atayacağına işaret eder.

Kahve falında karın üstünde para görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir