AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde para görmek

Kahve falında karın üstünde para görmek

Kahve falında karın üstünde para görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında karın üstünde para gördüyseniz:

  • İnsanların sadece göz boyamak için iş yapmaları, asıl halledilmesi gereken işlerin ihmal edilmesine neden olarak, üretkenliği düşürebilir.

Kahve falında karın üstünde para görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde kan görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde uçmak kötü durumlara düşürüleceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına işarettir.

Kahve falında karın üstünde yürümek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde oturmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulur.

Kahve falında karın üstünde ağlamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, hatalı yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında karın üstünde koşmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir