AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın yemek

Kahve falında karın yemek

Kahve falında karın yemek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında karın yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında karın mumbar yemek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işarettir.

Kahve falında karın yemek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın dolması yemek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında karın kası görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın içinde yüzmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karın ağrımak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında şiş karın görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir