AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın altında kalmak

Kahve falında karın altında kalmak

Kahve falında karın altında kalmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, şansının ve bahtının döneceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işarettir.

Kahve falında karın altında kalmak gördüyseniz:

  • Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında karın altında kalmak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında karın içinde kalmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın altında balık görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın altında yatmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karın altında yürümek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde yürümek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde mantar toplamak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet eder.

Kahve falında karın mumbar görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir