AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın altında yatmak

Kahve falında karın altında yatmak

Kahve falında karın altında yatmak doğru iş ortaklığı yapacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, yüksek bir makama geleceğine, istediği makama geleceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında karın altında yatmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Kahve falında karın altında yatmak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yatmak rakiplerini gerisinde bırakacağına, iş yaşantısında hırslanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın üstüne yatmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında karın içinde yatmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın altında yürümek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında karın altında balık görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında karın altında kalmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında yatmak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir