AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın içinde kalmak

Kahve falında karın içinde kalmak

Kahve falında karın içinde kalmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde kalmak gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Kahve falında karın içinde kalmak kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, zararının büyük olacağına yorulur.

Kahve falında karın altında kalmak hayatının bir anda cennete döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde oynamak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işarettir.

Kahve falında karın içinde yürümek kötü kişilerle karşılaşılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalettir.

Kahve falında karın içinde yatmak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, ticaretin açılacağına delalet eder.

Kahve falında karın içinde olmak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın içinde ateş görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir