AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargalar görmek

Kahve falında kargalar görmek

Kahve falında kargalar görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, malının ve parasının da artacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kargalar gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Kahve falında yeşil karga görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde karga görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş karga görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine alamet eder.

Kahve falında karga görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karga emzirmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi karga görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karganın kaçtığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yavru karga görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir