AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı karga görmek

Kahve falında sarı karga görmek

Kahve falında sarı karga görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı karga gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında sarı karga görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kargayı beslemek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında karga ısırmasını görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında karganın eve girdiğini görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında karga olmak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü karga görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga ezmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde karga görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir