AnaSayfa / Genel / Kahve falında karganın kaçtığını görmek

Kahve falında karganın kaçtığını görmek

Kahve falında karganın kaçtığını görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, ev sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında karganın kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Kahve falında karganın kaçtığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kargayla kavga etmek hayırlı kapılar açılacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü karga görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga ısırmasını görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işarettir.

Kahve falında leş kargası görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına delalet eder.

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga leşi görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında siyah karga öldürmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir