AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargayla kavga etmek

Kahve falında kargayla kavga etmek

Kahve falında kargayla kavga etmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, helal ekmek yeneceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hedeflerine ulaşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kargayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında kargayla kavga etmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karga yumurtası görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş karga görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulur.

Kahve falında siyah beyaz karga görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında karga ve yavrusunu görmek büyük zararlara uğrayacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga kurtarmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında karga eti yemek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, isteklerin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir