AnaSayfa / Genel / Kahve falında karganın ısırmasını görmek

Kahve falında karganın ısırmasını görmek

Kahve falında karganın ısırmasını görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında karganın ısırmasını gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan gelişmeleri önemsemenizde fayda var.

Kahve falında karganın ısırmasını görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, içebileceğine işaret eder.

Kahve falında karga ısırmasını görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında karga tarafından ısırılmak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında karga ve güvercin görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve karga görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kocaman karga görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, sorumlulukların azalacağına işaret eder.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, üzüntülerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında leş yiyen karga görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, arabasını ve toprağının olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir