AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga kovaladığını görmek

Kahve falında karga kovaladığını görmek

Kahve falında karga kovaladığını görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga kovaladığını gördüyseniz:

  • Konularında bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında karga kovaladığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında karga kovalamak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kargaları kovalamak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil karga görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında bir karga görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kargaya ekmek vermek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında dev karga görmek işlerin yavaşlayacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına işarettir.

Kahve falında karganın kaçtığını görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir