AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargaya yemek vermek

Kahve falında kargaya yemek vermek

Kahve falında kargaya yemek vermek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kargaya yemek vermek gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında karga eti yemek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına rivayet eder.

Kahve falında karga yemek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kargaya yemek vermek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda karga görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leş yiyen karga görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında karga saldırısı görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı karga görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz karga görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, içsel güvensizliklerinize rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir