AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu karga görmek

Kahve falında toplu karga görmek

Kahve falında toplu karga görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, iyi habere, şansın ve kısmetin de açık olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu karga gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Kahve falında toplu karga görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek insanlara küsüleceğine, adının ülke dışında yayılacağına rivayet eder.

Kahve falında karga kafası görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde karga görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kargayla konuşmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi karga görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine inanılır.

Kahve falında mavi karga görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında karga pisliği görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir