AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga kafası görmek

Kahve falında karga kafası görmek

Kahve falında karga kafası görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Kahve falında karga kafası gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Kahve falında karga kafası görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karganın kafasını koparmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında karga öpmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil karga görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga leşi görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev karga görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında camda karga görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda karga görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir