AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga olup uçmak

Kahve falında karga olup uçmak

Kahve falında karga olup uçmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kötü duygularından arınacağına, her daim bereketli işler yapacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga olup uçmak gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Kahve falında karga olup uçmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kargayla uçmak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında kargalar görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında karga sesi görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük karga görmek maddi gücünün yerine geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında karga kesmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında pencerede karga görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir