AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargayla uçmak

Kahve falında kargayla uçmak

Kahve falında kargayla uçmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kargayla uçmak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Kahve falında karga olup uçmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kargayla uçmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karga eti yemek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kazancının artacağına, delalet etmektedir.

Kahve falında karga sesi duymak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kargadan kaçmak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karganın uçmasını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına yorulur.

Kahve falında karganın elini ısırdığını görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir