AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin memesini görmek

Kahve falında kardeşinin memesini görmek

Kahve falında kardeşinin memesini görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, hayat boyu çok sevileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin memesini gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kardeşinin memesini görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında memelerinin büyüdüğünü görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesini görmek tebrik edileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek saygının hiç eksik olmayacağına, mutluluk ve saadete işaret etmektedir.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, nefsine yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memenin olmadığını görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memeden süt fışkırdığını görmek işlerinin daha da iyi olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının memesini sıkmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir