AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun boylu birini görmek

Kahve falında çok uzun boylu birini görmek

Kahve falında çok uzun boylu birini görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, verimin ve bereketin geleceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yanlış bir karar verileceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu birini gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Kahve falında tanıdık birini uzun boylu görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyu uzun olmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini uzun boylu görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çok uzun boylu erkek görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uzun boylu erkek almak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında vefat eden birini uzun boylu görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü uzun boylu görmek huzur ve mutluluk bulacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun boylu kadın görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir