AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uzun boylu görmek

Kahve falında birini uzun boylu görmek

Kahve falında birini uzun boylu görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında birini uzun boylu gördüyseniz:

  • Bazı yalanlar yüzünden üzülmeniz olasıdır.

Kahve falında uzun boylu birini görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun boylu bebek görmek yeni malların alınacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında uzun boylu bayan görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birini uzun boylu görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında uzun boylu erkek almak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu sevgili görmek maddi kayba uğrayacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir