AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çok kilo aldığını görmek

Kahve falında birinin çok kilo aldığını görmek

Kahve falında birinin çok kilo aldığını görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin çok kilo aldığını gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına inanılır.

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize alamet eder.

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında kilo aldığını görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının kilo aldığını görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir