AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, getirisi çok olan işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Uyarmak için kendinizi çok fazla yormanın faydası olamayabilir.

Kahve falında kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kardeşini uçurumdan düşerken görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, tebrik edileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, gönlündeki gibi sevileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında arabayla uçurumdan düştüğünü görmek mutlu günler göreceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine inanılır.

Kahve falında uçuruma düşen görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, ona kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir