AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini hapiste görmek

Kahve falında kardeşini hapiste görmek

Kahve falında kardeşini hapiste görmek bir ömür olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, işinin de hep yürüyeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini hapiste gördüyseniz:

  • Duygularınızı denetlemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında kardeşini hapiste görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşi hapiste görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hapise girdiğini görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet eder.

Kahve falında hapisten kaçırmak umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulur.

Kahve falında başkasını hapiste görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini hapiste görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını hapiste görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalettir.

Kahve falında hapis ziyaret etmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir