AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını hapiste görmek

Kahve falında arkadaşını hapiste görmek

Kahve falında arkadaşını hapiste görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını hapiste gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında arkadaşı hapiste görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını hapisten çıktığını görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hainlik yapacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını hapiste görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında hapisten kaçtığını görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir