AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını hapiste görmek

Kahve falında başkasını hapiste görmek

Kahve falında başkasını hapiste görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasını hapiste gördüyseniz:

  • Diğerleriyle duygusal bağlantılar kurmanız daha hızlı cevaplar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında annemi hapiste görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin hapisten çıktığını görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birini hapisten kurtarmak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini hapiste görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini hapiste görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını hapiste görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, büyük başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini hapiste görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında erkek kardeşi hapiste görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir