AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini sarhoş görmek

Kahve falında tanımadığın birini sarhoş görmek

Kahve falında tanımadığın birini sarhoş görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini sarhoş gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birini sarhoş görmek çekilen acıların unutulacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak dönülmez yollara gireceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında patronu sarhoş görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarhoş eş görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babayı sarhoş görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının sarhoş olduğunu görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir