AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıyı sarhoş görmek

Kahve falında dayıyı sarhoş görmek

Kahve falında dayıyı sarhoş görmek kazançlı kapıların açılacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dayıyı sarhoş gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler olayların gelişimine yeterli olabilir, yeteneğinizi kullanarak yeni girişimlerde bulunacaksınız.

Kahve falında dayıyı sarhoş görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun sarhoş olduğunu görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarını sarhoş görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sarhoş görmek işlerinin karışacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş olmak istemek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının sarhoş olduğunu görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına işaret eder.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, güç kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir