AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde uzanmak

Kahve falında yerde uzanmak

Kahve falında yerde uzanmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde uzanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda, farklı ya da dış faktörlere dayalı eğilimler söz konusu olabilir.

Kahve falında yerde uzanmak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kucağına uzanmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, böylece kendine güveneceğine inanılır.

Kahve falında taşa uzanmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kar üstüne uzanmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kumsalda uzanmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimlerde uzanmak yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatmak uzanmak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşilliğe uzanmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir