AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak

Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak

Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızı veya hayatınızdaki olayları başkalarıyla payşamamanızda fayda var.

Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle yatağa uzanmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta uzanmak fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında yatağa uzanmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulur.

Kahve falında yatakta uzandığını görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakda uzanmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir