AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın üstüne uzanmak

Kahve falında toprağın üstüne uzanmak

Kahve falında toprağın üstüne uzanmak makama ve rızka sahip olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, ne yöne gideceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, yeni adımlar atacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında toprağın üstüne uzanmak gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Kahve falında toprağın üstüne uzanmak başın borçlularla belaya gireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstüne uzanmak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kar üstüne uzanmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında toprakta uzanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet eder.

Kahve falında toprak üzerine uzanmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalettir.

Kahve falında toprağa uzanmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne toprak atılmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında üstüne toprak atmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir