AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda uzanmak

Kahve falında yolda uzanmak

Kahve falında yolda uzanmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, bol bol moral depolanacağına, şöhret ve hayır getireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolda uzanmak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında yolda uzanmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında denize uzanmak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında yüzüstü uzanmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, dini inançların güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çimlere uzanmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında toprak üzerine uzanmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle uzanmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağın üstüne uzanmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir