AnaSayfa / Genel / Kahve falında öleceğinden korkmak

Kahve falında öleceğinden korkmak

Kahve falında öleceğinden korkmak güzel günler yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işarettir.

Kahve falında öleceğinden korkmak gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Kahve falında yılan görüp korkmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliden korkmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmandan korkmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, şansının hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında karıncadan korkmak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında amcadan korkmak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırtınadan korkmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koç tan korkmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir