Kahve falında karda halı yıkamak

Kahve falında karda halı yıkamak harcama gücünün artacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında karda halı yıkamak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla ilişkileriniz inişli çıkışlıdır.

Kahve falında karda halı yıkamak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında derede halı yıkamak kötü ve zor günler geçireceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının halı yıkadığını görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde halı yıkamak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda halı yıkamak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla halı yıkamak itibar kaybedeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyla halı yıkamak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu halı yıkamak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir