AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının halı yıkadığını görmek

Kahve falında başkasının halı yıkadığını görmek

Kahve falında başkasının halı yıkadığını görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında başkasının halı yıkadığını gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında beyaz halı yıkamak çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında temiz halı yıkamak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda halı yıkamak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında camide halı yıkamak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına yorulur.

Kahve falında suyla halı yıkamak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde halı yıkamak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında nehirde halı yıkamak yanlış yatırımlar yapacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir