AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda arabayla kaymak

Kahve falında karda arabayla kaymak

Kahve falında karda arabayla kaymak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, içebileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda arabayla kaymak gördüyseniz:

  • Problemler, tartışmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir.

Kahve falında karda arabayla kaymak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karda kızakla kaymak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kredi kartını kaybettiğini görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardan kaydığını görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında karda kaymak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Kahve falında karda ayağı kaymak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızakla karda kaymak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın karda kaydığını görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir