AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızakla karda kaymak

Kahve falında kızakla karda kaymak

Kahve falında kızakla karda kaymak haksızlığa uğranacağına, mal kaybına uğrayacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında kızakla karda kaymak gördüyseniz:

  • Size bir fayda sağlamayacak veya bir yere ilerlemesi zor işler için gereğinden fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kızakla karda kaymak kazancının hiç azalmayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda kızakla kaymak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kızakta kaymak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızak kaymak düzenli bir işe kavuşulacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızakla kaydığını görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızakla uçmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Kahve falında kızağa binmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz karda kaymak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir