AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardan kaymak

Kahve falında kardan kaymak

Kahve falında kardan kaymak yönlendireceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, düşmanını alt edeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kardan kaymak gördüyseniz:

  • İlişkilerde belli belirsiz zorlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında karda arabayla kaymak kalbini tekrar hayata açacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında karda kızakla kaymak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kardan kaydığını görmek kazancının çok düşeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz karda kaymak kurulan hayallerin yıkılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kredi kartını kaybettiğini görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda kaymak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında karda aşağı kaymak başarının adım adım yaklaşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karda ayağı kaymak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir