AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda aşağı kaymak

Kahve falında karda aşağı kaymak

Kahve falında karda aşağı kaymak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, karısının çok mutlu olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hedeflerini tutturacağına işarettir.

Kahve falında karda aşağı kaymak gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında karda aşağı kaymak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine inanılır.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerden aşağı kaymak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşağı doğru kaymak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak kişinin fakirleşeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayır aşağı kaymak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir