AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda kaymak

Kahve falında karda kaymak

Kahve falında karda kaymak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında karda kaymak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınız veya hayatınızı kazanma biçiminiz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında karda kaymak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kızakla karda kaymak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karda ayağı kaymak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karda arabayla kaymak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda buzda kaymak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda kaydığını görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, malının ve parasının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kredi kartını kaybettiğini görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardan kaydığını görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir