AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü karatavuk görmek

Kahve falında ölü karatavuk görmek

Kahve falında ölü karatavuk görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, yanlış yönde kararlar verileceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, böylece kendine güveneceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ölü karatavuk gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Kahve falında ölü karatavuk görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında karatavuk avlamak kendisine bir çiftlik evi alacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karatavuk kuşu görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü yemek yaparken görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü gülerken görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü arkadaşı görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin yanına yatmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü denizi görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir