AnaSayfa / Genel / Kahve falında karatavuk kuşu görmek

Kahve falında karatavuk kuşu görmek

Kahve falında karatavuk kuşu görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, saygınlığının artacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına alamet eder.

Kahve falında karatavuk kuşu gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında karatavuk kuşu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ölü karatavuk görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karatavuk avlamak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında turna kuşu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ebabil kuşu görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında puhu kuşu görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşlarının öldüğünü görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir